Friday, 27 July 2012

NEW ARRIVAL ~ KOREAN BROOCH


Sempena Hari Raya Aidilfitri yang akan tiba, kami ada hidangan istimewa untuk semua. Brooch original daripada Korea. Sangat CANTIK dan BERKUALITI TINGGI dengan Batu Swarovski yang bersinar, batu yang tidak akan luntur dan besi yang tahan karat dengan HARGA BERPATUTAN!! Harga kat butik luar semua RM150 ke atas tau. Boleh digayakan pada hari raya nanti, kalau u olls padankan dgn kebaya lagi cun!! Nak hadiahkan pada mak or mak mertua pun sesuai ;-) Exclusive design kerana satu brooch hanya untuk satu design sahaja. Siapa cepat dia dapat! FREE POSTAGE!!


BEST DEAL BROOCH (free postage)


 BEST DEAL 1 -  RM 45 with mini brooch


BEST DEAL 2 - RM 45 with mini brooch


BEST DEAL 3 - RM45 with mini brooch


BEST DEAL 4 - RM 50 with mini brooch 


BEST DEAL 5 -  RM 45


BEST DEAL 6 - RM 45




MINI BROOCH  

RM 10 EACH 
 RM18 FOR 2




SUPERIOR BROOCH (RM 45 each & free postage)


   SUPERIOR 1 

    SUPERIOR 2 
  

 SUPERIOR 3

 

SUPERIOR 4

SUPERIOR 5  
                                                       
                                     SUPERIOR 6                                            

SUPERIOR 7 

                                                                   SUPERIOR 8

                                        pandangan belakang (jenis pin bulat & high quality)

DELUXE BROOCH (free postage)


DELUXE 1 (RM 130)



 DELUXE 2 (RM 130)



DELUXE 3 (RM 130)



 DELUXE 4 (RM 130)



DELUXE 5 (RM 130)



DELUXE 6 (RM 90)



DELUXE 7 (RM 90)


DELUXE 8 (RM 80)


DELUXE
 9 (RM 70)




 DELUXE 10 (RM 70)


  pandangan belakang (jenis pin bulat & high quality,ada cangkuk untuk jadikan 'pendant'/loket)








Friday, 20 July 2012

HAPPY PUASA:-) 

               

                             


Sempena bulan yang penuh kemuliaan dan keberkatan ini, kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 1433 kepada luvly customers, rakan followers dan rakan business. Semoga puasa kita pada tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya, Insyaallah. Selamat Berpuasa dan Selamat Beramal :-)                                                                       
                                                                                           Ikhlas dr. kami ~ QueensBox~


* Perhatian!! Promosi Pembukaan untuk NEW ITEM dan Dress Bundle&Pre loved akan kami lanjutkan sehingga 28 Julai 2012 ini sahaja. Selepas ni tak de free lg yea...kecuali kami mengadakan promosi lg pada masa akan datang. Bila?? Tunggu...  :-) So, kalo ada mana2 yang berkenan cepat2 booking n text kami, u olls ada msa smggu je lg tau...tq all atas sokongan anda!!


Wednesday, 18 July 2012

Promosi Pembukaan!!!

Sebagai permulaan untuk Bisnes,
kami ada membuat promosi untuk  
dan


Berapa helai pun yang anda beli...

FREE DELIVERY!!!!
dan


Untuk semua item bundle@pre loved,

BELI 3 PERCUMA 1  



Kalau berminat boleh call@sms@email kami, 
jangan risau semua cantik dan berkualiti.

Selamat Menjamu Mata!!!

Wednesday, 11 July 2012

Preloved lagi ;-)

Updated Preloved lagi, tp tak termasuk accessory.
kalau ada yang berkenan
contact ya ;-)


A60
SOLD
kain jenis T-shirt (cotton)

RM12


A61
SOLD
Labuh : bawah lutut
(sangat cantik kalau pakai dengan tight)
Size : M

RM18



A63

Material Cotton
Size: S - M

RM12


A64


Belahan di depan, ada reben utk ikat di belakang.
Size : M - L

RM15


A65
SOLD
Size :L
labuh sampai bawah lutut

RM 15



A66
SOLD
Size : M
blue like jeans color, labuh smpi lutut, like new n cantik :-)

RM 17


Kalau ada yang berkena boleh contact ya ;-)
Ayu(010-3737834)
@
Sha(0139288849)

Tuesday, 10 July 2012

Dress Preloved lagi ;-)

Queensbox kembali dengan uptade baru...;-) banyak dress yang cantik2...
ukuran ni dalam inci...so,kena gandakan 2 yea untuk semua ukuran.
kalau ada yang berminat contact cpt2.
special deal menanti anda!!

A50

  
Labuh : 46'
Dada: 17'

RM 18.00

AVAILABLE


 A51

 Labuh: 40'
Pinggang: 14.5'
Saiz : S - M
(tak termasuk inner hitam yea)

RM16.00

AVAILABLE

A52

Labuh: 35.5'
Dada :17'
Saiz: can fit S - M

RM 17

AVAILABLE


A53


Size : M - L
Labuh: 42.3'
Dada :18.5'

RM 15.00

AVAILABLE


A54

SOLD
Labuh: 33.4'
Dada: 18'
Saiz: can fit S - M
RM 16




A55


Labuh : 38.5'
Dada:18'
Saiz :L-XL

RM15

AVAILABLE


A56


Bahu:16'
Pinggang:15.9'
Labuh: 44'
Dada: 17'
Saiz: can fit S - M
RM17

AVAILABLE


A57


labuh:42;
Pinggang:14.7'
Dada:17'

RM 15

AVAILABLE


A58

SOLD
Labuh:35'
Dada:17'
Pinggang:16.5'
Saiz: can fit S - M (ada reben utk ikat belakang,sgt cantik)

RM18


A59

(SOLD)
Bahu: 14.5'
Pinggang:14'
Labuh:31'
Saiz: can fit S - M

RM10



Item Bundle/Preloved buy 3 get 1 FOC from QueensBox :-)


Jika berminat boleh contact atau sms
Ayu (010-37378934) atau
Sha (0139288849) - WhatsApp also available for this number.